Cor Melissant Auto

Nijverheidsweg 4
3247 XX Dirksland
TelefoonnummerTel. 0187601598
www.cormelissant.nlwww.cormelissant.nl

Over Cor Melissant Auto

Ons autobedrijf is een onderdeel van Mobiliteitscentrum Cor Melissant. Voor de regio Goeree Overflakkee zijn wij officieel Hyundai dealer en erkend reparateur van Mazda.
Per eind 2004 hebben wij ons, na het wegvallen van de lokale dealer, ook toegelegd op de merken Volkswagen en Audi. Middels het leggen van diverse contacten en het aantrekken van de nodige technische know-how en apparatuur kunt u ons gerust dé specialist op VW- en Audi-gebied noemen, voor de regio Goeree- en Overflakkee.

U kunt op ons rekenen als het gaat om onderhoud, garantie-werkzaamheden, en uiteraard de levering van nieuwe en gebruikte automobielen van bovengenoemde merken. Tevens hebben wij de beschikking over demonstratie auto's, dus ook een proefrit behoort tot de mogelijkheden.Daarnaast heeft u de keus uit een 40-tal occasions van diverse merken.

In de werkplaats staat een team van specialisten klaar om uw nieuwe of gebruikte auto volgens de fabrieksspecificaties te onderhouden. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor reparaties en onderhoud voor alle andere merken. Onze werkplaats houdt zowel uw nieuwe als uw gebruikte auto in topconditie.

Cor Melissant


Autobedrijf Cor Melissant BV
Nijverheidsweg 4
3247 XX Dirksland
0187-601598
info@cormelissant.nl

Foto's

Cor Melissant Auto - Foto Cor Melissant Auto - Foto Cor Melissant Auto - Foto Cor Melissant Auto - Foto

Nijverheidsweg 4 - Dirksland

Merkdealer van

  • Hyundai

Statistieken

Cor Melissant Auto in Dirksland heeft 16 occasions op AutoWereld.nl staan.

De duurste occasion is een Mazda CX-5 - 2.0 GT-M 4WD Navi/Leder/Bose/Camera, met een vraagprijs van € 21.450,-. De goedkoopste occasion is een Opel Agila - 1.2-16V Cosmo, met een vraagprijs van € 1.549,-.

Cor Melissant Auto heeft o.a. occasions te koop staan van de merken Volvo, Mercedes-Benz, Renault, Audi en Opel.


Te koop staande occasions bij Cor Melissant Auto