Adverteren voor autobedrijven

AutoWereld.nl biedt autobedrijven de mogelijkheid om gratis en gemakkelijk occasions te plaatsen. AutoWereld.nl werkt snel en is overzichtelijk, zodat bezoekers eenvoudig de juiste auto vinden in ons uitgebreide aanbod.

Koppeling aanvragen

Groot in bereik

Met ruim 1,3 miljoen bezoekers per maand wordt uw aanbod goed bekeken. Kwa bereik behoort AutoWereld.nl tot de 4 grootste occasionportalen van Nederland. Daarvan is AutoWereld.nl de enige die volledig gratis is voor autobedrijven én particulieren. Daarnaast is uw occasionvoorraad terug te vinden via diverse zoekmachines, waaronder gaspedaal.nl. Ook hebben wij diverse samenwerkingsverbanden, zodat uw occasions ook op andere sites getoond worden. Hierdoor wordt het bereik nog verder vergroot.

Groot in aanbod en gebruik

Met meer dan 12.000 aangesloten autobedrijven, een aanbod van ruim 300.000 auto occasions en ruim 168.000 geregistreerde gebruikers, is AutoWereld.nl ook op het gebied van aanbod en gebruik één van de grootste spelers in de markt.

Kostenbesparing en prestaties inzichtelijk

Kiest u voor adverteren op AutoWereld.nl dan kiest niet alleen voor een groot bereik, maar tevens voor een kostenbesparing (gratis adverteren) én inzicht in de prestaties van uw occasions! Met ons grote bereik is de kans uiteraard groot dat veel consumenten uw aanbod zien en daarmee neemt de kans op showroombezoek en verkoop toe. Om dit inzichtelijk te maken wordt de respons van deze potentiele kopers met de gratis Occasion Analytics getoond.

Occasion Analytics

AutoWereld.nl brengt met Occasion Analytics een unieke gratis uitbreiding op haar diensten.
Hiermee krijgt u inzicht in de prestaties van eigen occasionadvertenties, met onder andere:

  • Aantal occasionweergaves
  • Contactmomenten met potentiele kopers
  • Prijsniveau per occasion
  • Profiel Best bekeken

Profiel

Uitgebreide samenwerkingsverbanden

AutoWereld.nl werkt samen met vrijwel alle voertuig aanmeld- en beheersystemen, waaronder:Hierdoor wordt het beheren van uw occasionadvertenties volledig geautomatiseerd afgehandeld. Handmatig invoeren is uiteraard ook mogelijk.

Prominente vermelding van uw bedrijf

Uw bedrijfsgegevens worden prominent vermeld op de occasiondetail pagina. Bezoekers hebben hier de mogelijkheid om direct contact met u op te nemen via telefoon, uw website of het contactformulier op onze site. In uw persoonlijke dashboard (via Mijn Autowereld) vindt u een overzicht van alle contactmomenten en biedingen op uw occasions.

Integratie in uw eigen site

U heeft tevens de mogelijkheid om uw eigen occasions in uw bedrijfswebsite te integreren. AutoWereld.nl biedt hiervoor gratis een aanpasbare pagina, die via een iFrame in uw website kan worden opgenomen. Tevens is een integratie via onze API mogelijk, waarbij u volledig vrij bent in de presentatie en opmaak van uw gegevens.

Vragen of een abonnement afsluiten?

Autobedrijven die gebruik maken van aanmeld- en beheersystemen vragen de koppeling bij de softwareleverancier aan. Wij kunnen u daarbij helpen, neemt u dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en wij helpen u verder. Over het algemeen worden binnen 24 uur uw occasions toegevoegd aan en zichtbaar gemaakt op onze site. U ontvangt tevens automatisch toegang tot uw bedrijfspagina (met daarop o.a. Occasion Analytics).
Voor handmatige invoer (als particulier of bedrijf), meldt u zich aan op deze pagina.

Heeft u een vraag over AutoWereld.nl? Neem dan contact met ons op. U kunt rechtstreeks contact opnemen met de Afdeling Sales van AutoWereld.nl door gebruik te maken van het contactformulier.

Koppeling aanvragen

Na het invullen van onderstaand formulier neemt één van onze medewerkers contact met u op. Houdt u de gegevens van uw softwareleverancier bij de hand (bijv. uw klantnummer) of vermeld deze bij de opmerkingen.

Contactformulier