Grootste gratis occasionportaal van Nederland

AutoWereld.nl biedt zowel autobedrijven als particulieren de mogelijkheid om gratis en gemakkelijk occasions te verkopen. AutoWereld.nl werkt snel en is overzichtelijk, zodat u eenvoudig de juiste auto vindt in ons uitgebreide aanbod.

AutoWereld.nl heeft de grootste unieke occasion voorraad van Nederland en behoort in bereik tot de 4 grootste occasionportalen. Potentiële kopers en verkopers van nieuwe en tweedehands auto's komen hier ruim 1,5 miljoen keer per maand met elkaar in contact. Met meer dan 270.000 occasions zijn wij het grootste occasionportaal van Nederland.

Lees meer over de advertentiemogelijkheden voor autobedrijven of vraag direct een koppeling aan.

Wie is AutoWereld.nl

AutoWereld.nl werd medio 2009 opgericht door AutoDealers B.V. om in te springen op de behoefte aan een overzichtelijke autosite, waarop zowel autobedrijven als particulieren gratis occasions kunnen plaatsen. AutoWereld.nl is daarmee een gratis alternatief voor bestaande betaalde sites.

7 Oktober 2019: Automotive Mediaventions, het moederbedrijf van AutoTrack en Gaspedaal.nl neemt AutoWereld.nl over. Met deze overname breidt Automotive Mediaventions haar online activiteiten verder uit. Hiermee wordt Automotive Mediaventions de grootste speler binnen het Nederlandse automotive domein.

Onze contactgegevens vindt u op de supportpagina.