Keurmerk 100% Onderhouden

Keurmerk 100% onderhouden


Het 100% onderhouden kwaliteitslabel maakt het onderhoud van een occasion transparant. Zie je dit label bij een occasion, dan weet je dat deze occasion een volledige onderhoudshistorie heeft. Dat is wel zo'n prettig idee als je een andere occasion gaat kopen.

Minder kans op onverwachte kosten of ongeplande stilstand
Een occasion met het 100% onderhouden kwaliteitslabel heeft op tijd het nodige onderhoud gekregen en daarmee heb je dus minder kans op onverwachte kosten of ongeplande stilstand. bedrijven kunnen onder toezicht van de stichting 100% onderhouden het kwaliteitslabel toekennen aan de door hen aangeboden occasions. De occasion moet hiervoor altijd het goede onderhoud gekregen hebben volgens het schema van de fabrikant. Binnen het deelnemende bedrijf is een 100% expert aangesteld die speciaal opgeleid is om de normen van 100% toe te passen. Je weet dus dat iemand die er verstand van heeft het onderhoud beoordeeld heeft.

Zoek je een occasion en wil je geen onverwachte reparatiekosten?
Kies dan voor een occasion met het kwaliteitslabel 100% onderhouden. Zie je dat bij een advertentie? Dan is de historie door een 100% expert gecheckt en weet je dat het goed zit. 100% is ook echt 100%

Nieuwste occasions met Keurmerk 100% Onderhouden