Audi A-Selectie

Audi A-Selectie

De zekerheden van Audi A-Selectie

Wie kiest voor Audi A-Selectie, krijgt de volgende standaard zekerheden:

Zekerheid 1: Eén jaar Audi A-Selectie garantie
Elke Audi uit de A-Selectie krijgt bij aflevering een jaar lang volledige Audi-garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt in dat jaar. Deze garantie is niet alleen een zekerheid voor u, maar tevens een bewijs van het kwaliteitsniveau dat u kunt verwachten van de Audi's uit de A-Selectie.

Zekerheid 2: Geprepareerd en geselecteerd volgens de strenge Audi A-Selectie normen
Elke A-Selectie Audi is zowel technisch als optisch gekeurd en geprepareerd volgens de strenge Audi A-Selectie normen. Elke Audi staat dus garant voor kwaliteit zekerheid en zal u veel kilometers rij-plezier geven.

Zekerheid 3: Audi-Mobiliteitsgarantie
Bovendien heeft elke auto uit de A-Selectie de Audi-mobiliteitsgarantie. Hierdoor kan de reis bij onverhoopte pech weer snel worden voortgezet. Want de dichtstbijzijnde Audi-dealer of een professionele hulpverlener helpt, repareert ter plekke, biedt vervangend vervoer aan of zorgt voor een hotelovernachting. Deze garantie kan gelden voor het hele leven van uw Audi uit de A-Selectie. Want de enige voorwaarde is dat u alle onderhoud aan de auto volgens de fabrieksvoorschriften door de Audi-dealer laat uitvoeren en de geadviseerde reparaties laat verrichten.

Zekerheid 4: Audi vervangend vervoer
Indien tijdens het eerste jaar na aankoop een reparatie noodzakelijk is die onder de garantie valt, krijgt u kostenloos een vervangende Audi voor de tijd dat uw auto in de werkplaats is (maximaal drie dagen per gebeurtenis). Bij andere werkzaamheden (bijvoorbeeld onderhoud of een schadereparatie) kunt u tegen een speciaal gereduceerd tarief een vervangende Audi huren.

Zekerheid 5: Autohistorie is bekend
De historie van uw Audi uit de A-Selectie is bekend bij uw Audi-dealer. Vaak omdat hij de auto zelf heeft geleverd, onderhouden en weer ingeruild.

Naast de standaard zekerheden van de Audi A-Selectie, kunt u kiezen voor twee extra zekerheden.

Optie 1: CarLife verlengde garantie
Het kan zijn dat u graag voor nog meer zekerheid kiest. Daarom is er de mogelijkheid de garantietermijn te verlengen tot twee jaar. Daarbij gelden dezelfde voorwaarden als voor het eerste jaar garantie. De kosten van verlenging zijn afhankelijk van de auto die u uit de Audi A-Selectie kiest. Uw Audi-dealer kan u hierover alle gewenste informatie geven.

Optie 2: Audi Finance en Insurance
Ook voor uw financiering en verzekering kan uw Audi dealer u een goed concept aanbieden, respectievelijk Audi Finance en Audi Insurance genaamd. Beide producten zijn onderdeel van Audi Financial Services. Samen met hem selecteert u een gebruikte Audi die precies voldoet aan uw wensen en gebruik, en zoekt u de bijpassende financierings- en verzekeringsvorm erbij.

Nieuwste occasions met Audi A-Selectie