Ford A1 Occasions

Ford A1 Occasions

De zekerheden van A-1 Star Collection

Kiest u voor A-1 Star Collection, dan krijgt u boven op de zekerheden van A-1 occasion:

12 maanden garantie
Uw official Ford dealer staat in voor een perfecte staat van onderhoud. De techniek en het uiterlijk van de auto worden aan een strenge inspectie volgens Ford normen onderworpen. Indien over de betrouwbaarheid ook maar de geringste twijfel bestaat, zal de official Ford dealer dit gebrek herstellen voordat de auto te koop wordt aangeboden. Uiteindelijk krijgt u een auto waarop uw official Ford dealer met een gerust hart 12 maanden garantie geeft. Een garantie die met gemak veelomvattend genoemd kan worden.

Checklist volgens Ford standaards
Het spreekt voor zich dat de official Ford dealer de auto minutieus keurt voordat hij wordt opgenomen in de A-1 Star Collection. Dat strenge keuren gebeurt op twee fronten. Optisch en technisch. Zowel van binnen als van buiten moet de auto er als nieuw uitzien. Alleen de kilometerstand verraadt dat de auto gebruikt is. Technisch ondergaat de auto altijd dat onderhoud waaraan hij op dat moment toe is. Vaak krijgt de auto voor de zekerheid de grote onderhoudsbeurt. Want uw official Ford dealer wil de zekerheid dat u tevreden bent.

14 dagen omruilgarantie
Een Ford uit de A-1 Star Collection is een zekere koop. Toch belooft de official Ford dealer u dat hij altijd binnen 14 dagen (of 1.000 km) mag worden omgeruild als er maar een spoor van ontevredenheid bestaat. U kiest een andere auto van minimaal dezelfde waarde en betaalt alleen de overschrijvingskosten en het omzetten van eventuele accessoires. Voor de afgelegde kilometers betaalt u een geringe vergoeding.

Nieuwste occasions met Ford A1 Occasions