MINI Occasions NEXT

MINI Next

MINI occasions NEXT zijn MINI's die na controle met bepaalde garanties en zekerheden worden doorverkocht. Een MINI Next biedt u dezelfde zekerheden als een nieuwe MINI, uiteraard voor een prijs die aanmerkelijk onder de nieuwprijs ligt. In onze showroom herkent u deze bijzondere categorie gebruikte MINI's eigenlijk alleen aan de - aantoonbare juiste - kilometerstand: altijd lager dan 150.000 km. Uiteraard zijn alle MINI Next occasions alleen van het huismmerk MINI. De voorwaarden voor MINI Next occasions wijzigen niet gedurende de garantieperiode. De MINI Next occasions worden bij aflevering tevens APK gekeurd. Het vervangen van onderdelen bij deze MINI Next occasions gaat aan de hand van APK normen. Voor MINI Next occasions kunt u op aanvraag bij aflevering van de auto ook een certificaat van de Nationale Auto Pas ontvangen. Hiermee wordt een kilometergarantie gegeven voor de MINI Next occasions.

De MINI Next occasions zijn nooit ouder dan vijf jaar en al het onderhoud is uitgevoerd door een MINI dealer. Dat blijkt uit het serviceboekje. MINI Next occasions worden ook onderworpen aan een allesomvattende controle, zodat ze geheel voldoen aan de normen die de BMW Group stelt aan MINI Next occasions.

Alleen MINI Next occasions die aan de strenge selectiecriteria van de BMW Group voldoen, komen in aanmerking om als MINI NEXT verder te gaan.

En dat betekent dat u recht heeft op precies dezelfde garantie waarmee nieuwe MINI's worden verkocht: een volle twee jaar, zonder kilometerbeperking en geldig in (vrijwel) geheel Europa. U kunt de garantie voor MINI Next occasions verlengen met nog eens twee jaar na afloop. De auto moet wel in onderhoud zijn bij een erkende MINI garage.

Nieuwste occasions met MINI Occasions NEXT