Volvo Selekt

Volvo Selekt

Bij aankoop van een Volvo tweedehandswagen uit het Volvo Selekt programma koopt u meer dan een auto, u schaft zich onze belofte aan ú aan. Volvo Selekt is een totaalpakket ontwikkeld om klanten kwaliteit en zekerheid van het hoogste niveau te bieden, zodat Volvo Selekt auto’s - op de aankoop van nieuwe Volvo’s na - altijd de beste optie zijn.

Volvo Selekt auto’s:
  • zijn jonger dan 5 jaar en hebben minder dan 150.000 km op de teller
  • hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis en zijn geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus
  • voldoen op meer dan 100 punten aan de Volvo-normen
  • kennen een garantie van 12 maanden ongeacht het aantal gereden kilometers
  • vallen gedurende 12 maanden onder de Volvo Assistance voor Europa
  • worden geleverd met een omruilgarantie voor 30 dagen of 1500 km


Inspectie en verkoopklaar maken
Elke Volvo Selekt tweedehandswagen dient op meer dan 100 punten te voldoen aan de Volvo-normen op het gebied van veiligheid, prestaties en verzorging. Voor het verkoopklaar maken worden alleen originele Volvo-onderdelen gebruikt, zodat uw Volvo altijd op-en-top een Volvo blijft. Ook voeren we een upgrade uit van de software in de auto. Dit om te garanderen dat elke Volvo Selekt auto optimaal werkt. Deze service wordt exclusief aangeboden door Volvo-dealers en zorgt ervoor dat uw Selekt auto optimaal functioneert.

Volvo Selekt-garantie
Alleen Volvo-dealers kunnen de Volvo Selekt garantie bieden: één van de meest uitgebreide autogaranties die er zijn. Deze geldt voor alle mechanische en elektrische onderdelen voor de duur van 12 maanden, ongeacht kilometerstand.

Volvo Assistance
Bij het Volvo Selekt aanbod zit Volvo Assistance voor de duur van 12 maanden. Het is meer dan pechhulp onderweg, omdat u waar dan ook in Europa 24 uur per dag een beroep kunt doen op onze pechhulp- en sleepdienst. Of u nu een lekke band krijgt of betrokken raakt bij een verkeersongeluk – elders of thuis in de problemen komt – u kunt erop rekenen dat Volvo Assistance u weer op weg helpt.

Volledige tevredenheid gewaarborgd
We streven ernaar dat u voor de volle 100% tevreden bent met uw Volvo Selekt auto. Daarom bieden wij 30 dagen omruilgarantie op elke auto. Als u binnen 30 dagen of 1500 km (wat het eerst bereikt wordt) niet tevreden bent met uw Volvo Selekt tweedehandswagen, ruilen wij de auto om voor een ander exemplaar van dezelfde waarde.

Waarom risico lopen door elders een Volvo tweedehandswagen te kopen?

Nieuwste occasions met Volvo Selekt