Das WeltAuto

Volkswagen Das WeltAuto

Gebruikte wagens met alle voordelen van een nieuwe, vindt u bij uw Volkswagen-dealer onder de naam Das WeltAuto. Iedere Volkswagen uit deze selectie krijgt standaard vijf zekerheden mee. U kunt naar keuze een verlengde garantie en een aantrekkelijke Volkswagen financiering toevoegen.

1 jaar Volkswagen garantie.
Op een Volkswagen Das WeltAuto krijgt u bij aflevering 1 jaar lang de officiële Volkswagen-garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt in dat jaar. Een beter bewijs van het hoge kwaliteitsniveau van uw gebruikte auto is er niet.

Volkswagen Mobiliteitsgarantie.
De Mobiliteitsgarantie geeft een autoleven lang recht op hulpverlening bij pech, niet ontstaan door eigen toedoen. Een prettig idee voor het geval u onverhoopt stil komt te staan als gevolg van een technisch mankement aan uw Volkswagen.

Autohistorie is bekend.
Met een Volkswagen uit de Voorkeurselectie voorkomt u verrassingen achteraf. Z’n historie is bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. De auto is volgens de voorschriften van Volkswagen is onderhouden.

Gegarandeerde kilometerstand.
De kilometerstand van de Volkswagen uit de Voorkeurselectie is correct. Een Volkswagen uit de Voorkeurselectie heeft altijd een aantoonbaar bewijs, dat de kilometerstand juist is, afgegeven door de NAP (Stichting Nationale Autopas) te Den Haag. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto!

Streng gecontroleerd, goed geprepareerd.
Een gebruikte Volkswagen krijgt pas het predikaat Voorkeurselectie als de auto op minstens 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De geselecteerde auto’s worden getest, gekeurd, vernieuwd en gepoetst tot deze optimaal geprepareerd zijn.

Volkswagen Financiële Diensten
Uw Volkswagen-dealer kan u ook een passende financiering aanbieden. U kiest samen met hem de door u gewenste financieringsvorm, de looptijd en de slottermijn. Op basis van een aanbetaling, het inruilbedrag bijvoorbeeld, komt u op een aantrekkelijk maandbedrag.

Nieuwste occasions met Das WeltAuto